perjantai 29. lokakuuta 2010

Peliraportti: Lautapelitorstai 28.10.2010

Iloiset Lautapelaajat kokoontuivat iloisesti iloisen Henrikin luo iloisena torstai-päivänä 28.10. Paikalla olivat: Hymy-Ilmari, Nauru-Asmo, Ilo-Mika, Riemu-Panu, Onni-Joni ja Lavuaari-Henrik.

Aloitimme illanvieton syömällä hyvin ja katsomalla uusimman jakson South Parkkia.



Tämä jälkeen alkoi itse pelaaminen. Jakauduimme kahteen ryhmään. Henrik, Ilmari ja Markus pelasivat Modern Arttia kun taas Asmo, Joni ja Panu pelasivat Intrigueta. Modern Art oli mukavaa vaihtelua, sillä sitä ei ole pelattu melkein kahteen vuoteen. Peli päättyi Ilmari voittoon. Intrigue-pöydästä kuului ilkeää naurua ja armotonta kaupankäyntiä joka päättyi Panun murskavoittoon (ilmeisesti).



Ennen kuin Intrigue ehti loppua pelasivat Henrik, Markus, Ilmari ja Mika vielä erän Dominionia. Käytössä oli kortteja peruspelistä, Hovin Juonista ja Kaukaisista Rannoista. Peli päättyi Henrikin voittoon, pisteillä 41. Toiseksi tuli Markus pisteillä 31, joten ero oli tuntuva.

Intriguen päätyttä Markus, Joni ja Ilmari istuivat alas nauttimaan Tsekkiläisen peliteollisuuden helmestä, Dungeon Lordsista. Joni ja Markus olivat pelanneet aikaisemminkin, mutta Ilmarille tämä oli ensimmäinen kerta. Peli oli jälleen kerran uskomattoman vaikea selittää uudelle pelaajalle. Kaikesta huolimatta Ilmari vei voiton toisen vuoden kamppailujen jälkeen. Toisena tuli muutaman pisteen erolla Joni ja jumboksi jäi Markus jonka luolasto oli melko pahassa kunnossa toisen vuoden Paladinin vierailun jälkeen.



Asmo, Panu, Mika ja Henrik istuivat alas pelaamaan Guillotinea samaan aikaan. Joku voisi kommentoida tämän pelin voittajasta se päivitetään sitten tähän raporttiin.

5 kommenttia:

  1. Niin ja Joni voitti Intriguen. Jonilla 185 tonnia, mulla 175 ja Asmolla noin 20

    VastaaPoista
  2. Ja vielä Guillotinesta... Henrik vei voiton kaksi kertaa. Ensimmäisellä Hege sai kasaan 4 vartijaa. Niistä saadut 16 pistettä tarkoitti murskavoittoa. Seuraavassa meillä oli Hegen kanssa aika tasaväkinen taistelu voitosta (34-32).

    VastaaPoista
  3. Ja mä olin Intriguessa voittajan päättäjä ku lähetin Panun luuseri lääkärin saarelle kymppitonnin mestasta

    VastaaPoista
  4. Nopeaa toimintaa! Joo nyt kävi niin, että voitin illan aikana kolme kertaa, olen niin onnellinen jihuu!

    ps: Olen ylpeä uudesta nimestäni

    VastaaPoista